Myntgata 2

Share Oslo ligger i Myntkvartalet, midt i hjertet av Oslo, og er byens første arena for scaleups (startups som vokser og satser internasjonalt). Med Share Oslo ønsker vi å bidra til å løfte selskaper og dyktige gründer-team fra gatehjørne til hjørnesteinsbedrifter med internasjonal konkurransekraft.

Share Oslo er et samarbeidsprosjekt mellom Aspelin Ramm og Spring Capital, der vi kombinerer kompetanse om byutvikling, eiendom, tech og næringsutvikling for å tenke nytt og annerledes. Vi har aktivisert området og bygningsmassen gjennom bruk, med å fylle opp de første 2 500 kvm med 8 + scaleupselskaper og et hundretalls internasjonale kompetanseprofiler.

Her kan vi få til et kraftsentrum av arbeids- og læringsliv, og vi ønsker å samarbeide med Oslo Kommune, utdanningsinstitusjoner og innovasjonsmiljøer for å gjennomføre denne læringsreisen sammen, og for en videre utvikling av hele kvartalet. Vi ønsker å skape et levende sted som er offentlig tilgjengelig og aktivt gjennom døgnet, et sted som tilbyr noe nytt til Oslo – en ny destinasjon.

(Fotografiene i bildekarusellen er tatt av Jan Khür)

Kontaktpersoner

Maren Bjerkeng
Maren Bjerkeng
Direktør Utvikling
98 47 64 19
maren@aspelinramm.no

Myntgata 2