Hunsteigen, Lærdal

Aspelin Ramm har gitt nytt liv til et av de tradisjonsrike laksestedene i Lærdal. Ved bredden av Lærdalselven ligger «Hunsteigen», opprinnelig oppført i 1952-53 for Nordisk Aluminium. Her trenger du ikke å være laksefisker for å finne roen…Stedet passer godt både som et faglig og sosialt møtested, et sted som gir inspirasjon om man er der i jobbmessig eller annen sammenheng. Naturen er dramatisk og kontrastene fascinerer. Det er lagt stor vekt på å oppløse skillet mellom ute og inne, slik at man kan føle det mektige omkringliggende landskapet.

Fasiliteter
Kjøkkenet er utstyrt med alt «en kokk» måtte trenge og det er plass til 16 rundt spisebordet. Også ute er det spiseplass, grill og utekjøkken. Her er sengeplass for 12 gjester i 6 dobbeltrom med bad. Badstue med utgang til uteområde med jacuzzi. I konferanserommet finnes projektor, nettverkstilkobling for PC, fax og en del kontorutstyr. Generøs fiskeutstyrbod.

Beliggenhet
Hunsteigen ligger på Ljøsne, ca. 11 km fra Lærdalsøyri. Du tar av fra E16 ved butikken og krysser elven. Fra Oslo er det 290 km til Ljøsne, ca. 4 timers kjøring (via Hemsedal).Aktiviteter

Lærdal har mange spennende aktivitetstilbud. Fjellfiske etter ørret, fjordfiske, turveier med merkede stier, golf, gårdsbesøk og leie av båt eller kano, er noen alternativer. Laks- og sjøørretfiske (flue) foregår i perioden 1. juni – 31. august, normalt avbrutt av noen dager med stamfiske/fredning i juli. Hjortejakt kan organiseres om høsten.Lærdal er kjent for mye mer enn laksefiske og den dramatiske vestlandsnaturen. Lærdal er rik på severdigheter og kulturminner som Borgund Stavkirke, trehusområdet Gamle Lærdalsøyri og Norsk Villakssenter. Den gamle kongeveien mellom øst- og vestlandet og de andre historiske veitraseene gjennom dalen er interessante kulturminner. Gamle bosettinger fra steinalderen og et spennende kulturlandskap kan området også by på. Nærheten til verdensarv-området Nærøyfjorden og Aurland, og ikke minst Jotunheiem og Breheimen, gir rike muligheter for opplevelser.