Meld deg på Aspelin Ramm-prisen 2018

Er du masterstudent i byutviklings- og eiendomsfag?

Da er du velkommen til å søke Aspelin Ramm-prisen 2018!

God byutvikling krever høy kompetanse! Vi ønsker å oppmuntre til kunnskapsutvikling som vil bidra til bedre og mer fremtidsrettet byutvikling for byer og tettsteder.

Under Oslo Urban Arena i Folketeatersalen den 18. september vil et finaleheat av masterstudenter få anledning til å presentere seg for jury og publikum. Det blir kåret en vinner av «Aspelin Ramm-prisen 2018» neste konferansedag den 19. september: Vinneren skal ha gitt et viktig bidrag til en fremtidsrettet byutvikling for byer og tettsteder.

Vinneren får en premiesum på 25 000 kr og et diplom designet av Enzo Finger. Alle som deltar får presentert sin oppgave i konkurransens magasin, og finalistene får ekstra oppmerksomhet.

Frist for påmelding er 6. august 2018.

Mer informasjon om prisen og påmelding finner du her: www.aspelinramm.no/aspelin-ramm-prisen

 

2017: Prisvinner Cecilie Espedokken Vik med Marianne Skjulhaug, Per Gunnar Røe, Elin Børrud og Gunnar Bøyum
Vinneren av Aspelin Ramm-prisen 2017: Cecilie Espedokken Vik med oppgaven «Urbane naturområder – hvordan balansere hensynet til biologisk mangfold med tilrettelegging for menneskelig aktivitet». Student ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Her avbildet med jurymedlemmer Marianne Skjulhaug, Per Gunnar Røe, Elin Børrud og Gunnar Bøyum.