Pulsen av Oslo

I desember 1990 åpnet Oslo Spektrum dørene til publikum for første gang. Et teglkledd landemerke med kunst av Rolf Nesch midt i et travelt bymiljø. Nå skal kvarteret fylles med mer kultur, flere mennesker og enda mer liv.

De gamle kontorbyggene som ligger i tilknytning til dagens Spektrumhall skal rives for å gi plass til en ny kultur- og kongressarena på nesten 18 000 kvadratmeter med en ny storsal som kan romme 3000 mennesker. Samtidig kommer spisesteder og kulturopplevelser inn på gatenivå og skaper en helt ny dynamikk i bybildet rundt Vaterland.

Som del av prosjektet skal det utvikles et kontorbygg på høyde med Plaza. Kontorbygget vil gi opp mot 1000 nye kontorplasser og er en viktig del av helheten i prosjektet – både fordi det bidrar med finansieringen av kulturarenaen, men også fordi attraktive kontorplasser i sentrum vil være med på å skape nytt liv i området gjennom hele døgnet. Aspelin Ramm har gått inn som 50 prosent eier i kontorbygget og skal ha ansvar prosjektgjennomføring, utleie og drift.

Kontaktpersoner

Mona Aarebrot
Mona Aarebrot
Direktør eiendom og marked
97 68 92 25
maa@aspelinramm.no
Trond Erik Sveen
Trond Erik Sveen
Direktør prosjekt og miljø
97 19 51 77
Trond.erik.sveen@aspelinramm.no

Pulsen av Oslo